Om oss

Vi som skriver på den här sidan har våra rötter fast rotade i catering. Vi driver idag flera olika företag inom cateringbranschen och utan att slå oss allt för mycket för bröstet så vågar vi säga att vi varit med och drivit på utvecklingen framåt.

Det finns många som vill göra gällande att catering är en tjänst som man klarar sig utan och där exempelvis maten handlar om någonting ljummet som man lika gärna hade kunnat laga själv. Låt oss säga att det var så förr – idag ser det helt annorlunda ut. Att välja catering idag är att jämföra med att anlita en stjärnkrögare för att laga mat i det egna hemmet. Givet då att du väljer rätt företag, och det ska vi hjälpa dig med här.

Vi kommer även att ge tips, råd och fakta om hur du ska lyckas ordna en fest. Vad är viktigt att tänka på, vilka saker måste finnas – och vad ska du undvika? Vi ger råd som fungerar såväl för ett bröllop som för exempelvis ett barnkalas ute i det fria.

Här kommer du även att hitta nycklar för att lyckas med företagsevent och större tillställningar i form av exempelvis festivaler. Vi vet vad som ska göras, vad man ska tänka på och hur man kan agera för att titta tillbaka på någonting som blivit väldigt lyckat. Livet är en fest, eller hur? Välkommen!